Sälja

Ni som säljer era hästar: Tänker ni då på att ni säljer er bästa vän?

Har ni haft det bra tillsammans och ni förstår varandra väl, sälj inte din bästa vän.
De flesta säljer hästar om de blivit halta eller om ni är 18år säljer ni eran ponny. Varför? Är du bara ute efter att tävla kan du skaffa storhäst från början? Det skulle jag gjort.
När ni säljer ponnyn säljer du din bästa vän. Ni som säljer hästen om den vägrat på ett hinder tänker bara på sig själv. Men en som säljer hästen för att ni inte har råd eller tid och det är akut och gråter när de ser annonsen på sin häst, de tänker på andra. Har du sålt din häst och ser den hos någon annan ett år senare kanske du tänker tillbaka på tiden ni haft tillsammans och tänker, vad har jag gjort? Jag har sålt min bästa vän...

Vad tycker ni? Skulle ni sälja eran bästa vän?


/
Carolina

Kommentarer
Postat av: amanda.f

haha, kommer ju från helt fel person som lämnar tillbaka Bonanza för att han inte kunde hoppas, de kallar ja idiotiskt.....

Och Snowflake för att du e lite rädd för henne!! Och Megi för att hon hade haft fång o de viste ni. DU måste ju försjutton ge hästarna lite tid. Du vill ju bara ha en som hoppar allt och HÖGT! Du kommer aldrig klara av en egen häst!!

2011-11-07 @ 22:30:21
Postat av: linnea andersson

det är sånt man måste göra ibland. Man vill ju rida ponny så mycket som möjligt. Titta på Jossan, du tror hon ville sälja sin bästa vän? NEJ självklart inte, men hon hade dom bästa 3 åren i hennes liv med honom men hon va tvungen att sälja honom, men man får det bra med hästen, du kan ju inte ha en och samma häst hela ditt liv, tror ja inte många har haft dock men.

2011-11-08 @ 16:30:09
URL: http://linneaandresson.devote.se
Postat av: Jessica

Håller helt med tjejerna här ovan!

Min bästa vän satsar otroligt mycket på tävling, om man inte är världens längsta så börjar man ju med en lite mindre häst, det är svårt att utvecklas med en mycket större häst. Det finns ju även ålders gränser inom tävling, om man satsar på dressyr får man ju mindre poäng om man är för stor för hästen och hoppning måste man tävla storhäst när man fyllt 18 osv. Min syster är också ett bra exempel, hon fick sin första häst vid 8 år, en shettis. Skulle hon behållit den tills nu eller vad är det du menar?

2011-11-10 @ 07:47:04
URL: http://jessicarundberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

varför lämnade du tillbaka massor av hästar då bara för att dom hade ont ...

2011-11-11 @ 17:15:03
Postat av: Carro

jaa!

2011-11-11 @ 20:45:42
URL: http://ridpoonny.blogg.se/
Postat av: Linda

Ibland måste man göra det, det kan finnas olika ex. tex dålig ekonomi eller om man blir för stor eller gammal och vill forsätta utbildas själv. Jag tror att ingen vill det ientligen. Jag skulle heller inte börja på en stor häst direkt då man missar den roliga ponny tiden !

Förstår inte rikigt vad du menar med texten ? Ingen vill väl sälja sin bästa vem men måste ?

2011-11-11 @ 22:52:50
URL: http://sverigeryttare.blogg.se/
Postat av: Malin R

Håller med alla här ovan!

2011-11-12 @ 00:41:42
Postat av: Sanna Vesterberg

Hallå!!!

Sluta va så taskiga mot Carolina!

Kommentera bara om ni har något vettigt att säga, ni behöver ju inte trycka ner henne!

2011-11-12 @ 19:54:48
Postat av: Baajjjjssss

Håller med alla,och jag tror ingen vill sälja sin bästa vän?

2011-11-14 @ 07:26:39
Postat av: Anonym

Håller med dom översta kommentarerna, man sljer inte hästen för att den vägrar på ett hinder.Oftast säljer man hästen för man själv är för lång/gammal , man inte har tid (ex skola m.m) , om man vill utvecklas mer men den hästen inte kan mer och DÅ är det bättre att sälja den till nån som är rätt storlek, har tid och vill utvecklas med den. Inte bara ha den kvar för det är ens bästa vän!

2011-12-08 @ 07:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0